LKB Akademi olarak, öğrencilerimizin başarısına yüksek standartlarda katkı sağlamak için çeşitli hizmetler sunuyoruz. Öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarını ve aynı zamanda kariyerlerini de şekillendirmelerini sağlamak için eğitim programlarımızı dikkatlice tasarladık.

  • TYT- AYT Hazırlık Çalışmaları

TYT- AYT sınavlarına hazırlık sürecinde ders aktivitelerinin, verimli çalışma programlarının tasarlanması ve uygulatılması.

  • Türkiye Geneli Deneme Sınavları

TYT- AYT sınavlarına yönelik her hafta Türkiye Geneli Deneme Sınavları uygulanması, sınav karnelerinin ve yorumlarının hazırlanması.

  • Kütüphane Çalışmaları (İKİKIRK)

“İKİKIRK” adlı Kütüphane Çalışması Modeliyle öğrencilerimizin başarıları adına onların en temel gereksinimleri olan DİSİPLİNEL BİREYSEL ÇALIŞMA becerilerinin kazandırılması.

  • ÖĞRENCİ KOÇLUĞU ÇALIŞMALARI

Çalışması tamamlanmış her bir ünite için ( MF- 65 Ünite, TM- 53 Ünite) ikişer TARAMA SINAVI kullanılarak öğrencilerimizin yeterlilik düzeyini ölçmek ve öğrencilerimizin seviyelerine göre “OFİS SAATİ” ve “ETÜT” çalışmaları organize etmek. Sınav stresiyle baş edebilme ve verimli ders çalışabilme davranışlarına yönelik Profesyonel Koçluk ve NLP seansları oluşturmak.

  • LGS ve Ara Sınıflar ( 4,5,6,7,8,9,10,11) Hizmetleri

Özel Ders ve Seans Uygulamaları

Eğitimin her alanında öğrencilerimize yardımcı olmayı hedefleyen LKB Akademi, geleceğin liderleri olma yolunda her öğrenciyi destekler. Hizmetlerimiz ve programlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin.